OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA POSLE POLICIJSKE OPSADE MARAKANE: To nema veze sa nama već sa kriminalom!
Foto: Mondo/Stefan Stojanović

VELIKA AKCIJE POLICIJE

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA POSLE POLICIJSKE OPSADE MARAKANE: To nema veze sa nama već sa kriminalom!

Fudbal -

Prvi čovek srpskog fudbalskog šampiona Crvene zvezde Svetozar Mijailović poručio je da totalna blokada Marakane i upad Žandarmerije, apsolutno nema nikakve veze sa Zvezdom i sportom, već isključivo s kriminalom.

"Na Marakani se trenutno ne dešava ništa. Radnici nisu izbačeni, niti su ulazili u prostorije. One su samo blokirane, žandarmerija stoji ispred", rekao je Mijailović za Sputnjik.

Na pitanje da li je iznenađen akcijom žandarmerije, jer niko nije slutio da nešto ovako može da se dogodi samo dve nedelje pred dolazak Milana na meč Lige Evrope, predsednik najvećeg srpskog kluba je odgovorio da nije.

Svetozar Mijailović
Svetozar Mijailovićfoto: Starsport©

"Rade ljudi posao za koji su plaćeni. Кako i na koji način to je njihova stvar. Ovo što se dešava nema veze sa sportom, niti sa navijačima, nego sa kriminalcima. Ne mogu ništa više da vam kažem jer trenutno ne znam, već čitam izveštaj policije. Ponavljam da ovo što se radi nema veze sa navijačima, već s kriminalom, samo citiram ministra za unutrašnje poslove Aleksandra Vulina", poručio je Mijailović.

1 / 9 Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je, u kratkoj prepisci za Sputnjik, uveravao da je sve u redu u Ljutice Bogdana.

U noći između srede i četvrtka policija i žandarmerija s dugim cevima su blokirali prilaz stadionu "Rajko Mitić", dok je ubrzo identična akcija sprovedena i u Zvezdinom komšiluku, jer je blokiran i stadion Partizana.

Stadion Partizana, Stadion JNA, žandarmerija, Jug
foto: Starsport©

(Kurir sport/Beta/Sputnjik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track