PAO POTPIS NA MARAKANI: Andrej Škobalj potpisao prvi profesionalni ugovor! VIDEO
Foto: Kurir

BRAVO

PAO POTPIS NA MARAKANI: Andrej Škobalj potpisao prvi profesionalni ugovor! VIDEO

Fudbal -

Andrej Škobalj potpisao je danas sa Crvenom zvezdom svoj prvi profesionalni ugovor.

Andrej Škobalj rođen je 21. septembra 2005 godine. Sa 5 godina je prošao selekciju Crvene Zvezde kod Tome Milićevića i jedan je od najmlađe registrovanih igrača u istoriji kluba. Dobitnik je mnogih priznanja od kojih mu je najdraža "zlatna lopta" koju mu je uručio u Nikoziji Mičel Salgado kada je Zvezda u finalu turnira pobedila Arsenal 3-0. Andrej je tada dao sva 3 gola i zaslužio priznanje najboljeg igrača turnira. Nakon toga su se ređali uspesi a kruna napornog rada je današnje potpisivanje profesionalnog ugovora.

Andrej Škobalj
foto: Kurir

Andreju je kao najboljem strelcu lige mladjih kadeta ukazana čast i poverenje kada je prekomandovan u Kadete Grafičara. Nakon trenera Srđana Bugarskog Andreja preuzima trener Nikola Đurović i sprema ga za nove izazove u kadetskoj ligi Srbije.

Herta je u vrlo lošoj formi pred večerašnji (20.00) duel sa Bajernom koji gazi sve pred sobom. Moguće je da će za domaćina debitovati Nemanja Radonjić, pridošlica iz Marselja. Kvota na dvojku je 1,33, dok je dupla šansa 1X 3,30, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Herta – Bajern.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track