PIKSI PRED POTPISOM: Srbija dobija selektora, ostali još OVI detalji
Foto: BETA/ Saša Pavlić Koky

završna faza

PIKSI PRED POTPISOM: Srbija dobija selektora, ostali još OVI detalji

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije od odlaska Ljubiše Tumbakovića nema selektora, a kako prenose mediji blizu te pozicije je njen legendarni kapiten Dragan Stojković Piksi.

Pregovori su ušli u završnu fazu i ostao je sporan deo oko finansija i kadrovskih rešenja. Kako prenosi Sportklub do pauze u pregovorima je došlo zbog Stojkovićevog puta u Pariz i puta čelnika FSS sa reprezentacijom u Dominikansku Republiku i Panamu.

Čini se da će Piksi pristati na to da zarađuje milion evra na godišnjem nivou. Koga će dovesti u stručni štab i šta će svi oni zajedno doneti reprezentaciji Srbije ostaje da vidimo, nakon što FSS objavi bilo kakvu zvaničnu informaciju na ovu temu.

Kvalifikacije za Mundijal u Kataru počinju za mesec i po dana. Srbiju prvo očekuju dva vezana meča u Beogradu – protiv Republike Irske (24. mart) i Portugalije (27. mart) i gostovanje Azerbejdžanu (30. mart).

Partizan otvara prolećni deo sezone danas (17.00) protiv Napretka u Humskoj, i želi da nastavi sa serijom pobeda s kraja jeseni. Kvota na keca je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Napredak.

Kurir sport / Sportklub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track