Tuča Novopazaraca, navijač uboden nožem u grudi
Foto: Zoran Šaponjić

Incidenti dve navijačke grupe

Tuča Novopazaraca, navijač uboden nožem u grudi

Fudbal -
Prema prvim informacijama, u tuči dve navijačke grupe u Novom Pazaru jedna osoba je teže povređena, a tri su zadobile lakše povrede.

Četiri osobe povređene su od kojih jedna teže u sukobu domaćih navijača novopazarskog tima "Torcide" i "Ekstrema", uoči početka fudbalske utakmice Prvog kola Jelen super lige između Novog Pazara i Radničkog iz Niša.

Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u Srbije, pre početka utakmice, oko 17. 45 sati ispred stadiona izbila je tuča između dve grupe navijača Novog Pazara. U MUP-u navode da su u sukobu, najverovatnije hladnim oružjem, povređene četiri osobe i njima je pomoć ukazana u Zdravstvenom centru Novi Pazar. Prema prvim informacijama, jedna osoba je teže povređena, a tri su zadobile lakše povrede.

Kako je Tanjugu rečeno u policiji u Novom Pazaru, osoba koja je teže povređena je pripadnik navijačke grupe "Ekstremi" i zadobila je ubode, najverovatnije, nožem u grudi. Policija je identifikovala počinioca i predmet kojim su nanete povrede.

Sukob se dogodio u trenutku kada su domaći navijači "Torcide" hteli da postave transparent na gradskom stadionu. O kakvom transparentu se radi nije poznato. Pripadnici navijačke grupe "Ekstremi" su nakon svađe zapalili transparet

"Torcide", koji je prethodno okačen na stadionu, a potom je reagovala vatrogasna služba koja je ugasila vatru na severnoj tribini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track