DIREKTOR SAN REMA ŽESTOKO UVREDIO RONALDA! Izbacio sa VIP liste Georginu! Isto prošla i Dileta! Pa dodao: Nisu to prave zvezde!
Foto: Instagram

AU

DIREKTOR SAN REMA ŽESTOKO UVREDIO RONALDA! Izbacio sa VIP liste Georginu! Isto prošla i Dileta! Pa dodao: Nisu to prave zvezde!

Fudbal -

Jedna je devojka Kristijana Ronalda i veoma popularna na društvenim mrežama.

Druga je najpoznatija sportska novinarka u Italiji.

Međutim, taj status im nije bio dovoljan da zasluže pozivnicu za ovogodišnji San Remo, najprestižniji muzički festival u Italiji.

Direktor San Rema Amadeo Sebastijani, poznatiji kao Amadeus, svake godine ima privilegiju da ozvaniči listu poznatih ličnosti koje su pozvane na festival. Na njoj nije bilo mesta za Georginu Rodrigez (27) i Diletu Leotu (29).

Amadeus ne želi da ih ugosti jer smatra da bi prednost trebala da se da drugim devojkama.

- Nisam ih ni uzeo u razmatranje. Nisu to prave zvezde - kratko je prokomentarisao Amadeus.

Kako je rekao, na ovakvim festivalima nema mesta za takozvane estradne zvezde, već za one koje su to zaista zaslužile. Među njima je i medicinska sestra koja je simbol borbe protiv korone u Italiji.

- Ove godine ćemo takođe imati ženu koja će govoriti o statusu žena. To će biti medicinska sestra Alesija Bonari, koja je postala simbol borbe protiv virusa i kojoj je maska izazvala povrede na licu - rekao je Amadeus.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track