MILANOVA TVRĐAVA Kurir otkriva detalje boravka Rosonera u Beogradu: CEO SPRAT NJIHOV, doveli kuvara, obezbeđenje...
Foto: Starsport

velikan iz italije

MILANOVA TVRĐAVA Kurir otkriva detalje boravka Rosonera u Beogradu: CEO SPRAT NJIHOV, doveli kuvara, obezbeđenje...

Fudbal -

Italijani podigli na maksimalan nivo zaštite tokom boravka u Beogradu, pre svega zbog koronavirusa, a potom i želje da imaju potpuni mir pred utakmicu

Velikan iz Milana apsolutno ništa nije prepuštao slučaju! Za vreme boravka u Beogradu gosti iz Italije tražili su pre svega apsolutnu privatnosti i izolaciju od svih!

Roso-neri su imali i dodatne zahteve vezane za besprekornu dezinfekciju svih prostorija u kojima borave. To se odnosi na poseban deo restorana, koji je bio samo za njih i gde niko drugi nije mogao da ulazi. I jedan ceo sprat poznatog prestoničkog hotela bio je izdvojen samo za njih i tu niko nije mogao da ulazi u periodu od utorka uveče do srede, kad će napustiti hotel i otići na stadion Crvene zvezde.

Za hranu u Beogradu zadužen je njihov lični kuvar, koga su Milanezi poveli na ovaj meč. Što se tiče bezbednosti, uz Milan su i pripadnici njihovog obezbeđenja, koji vode računa da im se niko ne približi. Razlog za ovakve poteze pre svega je strah od koronavirusa, jer u velikanu iz Italije žele da na minimum svedu rizik mogućnost zaraze. Posebno jer Milan očekuje pakleno težak raspored u nastavku sezone Serije A i izostanak nekog igrača na duži period bio bi veliki problem.

Međutim, Milan nije lider u zahtevima tokom boravka u Beogradu. Kad je Bajern iz Minhena igrao protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, oni su se odlučili da zakupe ceo hotel! Roso-neri su očito štedljiviji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track