LEAO PRED MEČ SA ZVEZDOM: Mi smo Milan, imamo samo jedan cilj!
Foto: Starsport

optimista pred revanš

LEAO PRED MEČ SA ZVEZDOM: Mi smo Milan, imamo samo jedan cilj!

Fudbal -

Fudbaler Milana Rafael Leao istakao je pred revanš meč šesnaetinefinala Lige Evrope sa Crvenom zvezdom da njegov tim ima samo jedan cilj - prolaz dalje.

"Mi smo Milan i uvek igramo na pobedu. Sutra će biti veoma važno, želimo da prođemo dalje. Uvek dajem sve od sebe, bez obzira na poziciju. Najvažnije je doći do pobede, a ne samo asistirati ili postići gol", smatra Portugalac.

On je kazao da porazi od Specije i Intera nisu oslabili Milan.

"Nismo ništa slabiji posle onoga što smo uradili. Svakodnevno radimo na tome da dobro uđemou meč. Moram da zahvalim Pioliju, zahvaljujući kojem imam pravo samopuzdanje svakog dana. Takođe, zahvalan sam i svojim saigračima. Uvek se trudim da saslušam starije i pomognem timu koliko mogu.

"U dobrom smo stanju, složni i uzdignute glave. U poslednja dva meča nismo dobro prošli, ali smo u redu. Sada moramo da gledamo unapred i reagujemo. Ovde u Milanu nam pružaju samopouzdanje da sa lakoćom izađemo na teren. Mladi smo i želimo da pokažemo šta možemo da terenu", kazao je napadač.

On se potom osvrnuo i na odnos sa Zlatanom Ibrahimovićem.

"Ibrahimović mi je poput starijeg brata. Njegova najvažnija karakteristika je mentalitet. Sa njim smo jači", veruje Rafael Leao.

Revanš meč između Milana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 čas, a u prvom meču bilo je 2:2.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track