MANEKENKA NAĐENA MRTVA U STANU, POKRENUTA ISTRAGA PROTIV ZVEZDE BAJERNA! Boateng je nesrećnoj devojci navodno POCEPAO UVO
Foto: instagram, EPA/Sascha Steinbach Pool

nasilnik

MANEKENKA NAĐENA MRTVA U STANU, POKRENUTA ISTRAGA PROTIV ZVEZDE BAJERNA! Boateng je nesrećnoj devojci navodno POCEPAO UVO

Fudbal -

Kasija Lenhart, bivša Džeroma Boatenga, početkom meseca izvršila je samoubistvo u svom stanu, a policija je odlučila da ponovo pokrene postupak protiv kontroverznog asa Bajern Minhena.

Manekenka se ubila nekoliko dana nakon izuzetno burnog raskida sa slavnim fudbalerom.

Ona je odmah nakon raskida na društvenim mrežama objavila da je Boateng "đavo" i da je rešila da otkrije sve o njemu, ali ništa od toga se nije dogodilo. Na kraju je oduzela sebi život.

Prema navodima iz Nemačke pokrenuta je istraga protiv fudbalera nemačkog tima zbog nasilja nad bivšom devojkom. Navodno, Boateng je u oktobru 2019. godine pocepao ušunu školjku nesrećnoj devojci.

Kasija je krajem 2019. godine tužila Boatenga zbog povrede koju joj je navodno naneo, ali je u junu prošle godine odustala. "Dejli mejl" prenosi da je slučaj sada ponovo otvoren.

"Postupak je nastavljen 10. februara 2021, jer smo u okviru istrage smrti u Berlinu dobili nove informacije koje bi mogle da ukažu na mogući nastavak postupka. Istraga još uvek nije završena", rekli su iz kancelarije tužioca.

Ovo nije prvi put da se poznati fudbaler suočava sa optužbama za nasilje. Boateng je navodno pretukao i svoju bivšu partnerku Šerin Senler.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track