LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Nećemo se braniti, igramo za gol više
Foto: Starsport©

Derbi kola

LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Nećemo se braniti, igramo za gol više

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje težak meč protiv Partizana, ali je istakao da se njegova ekipa neće braniti i da će igrati na gol više.

"Partizan igra kvalitetan napadački fudbal i zbog tog opredeljenja oni su i efikasni, kad se uzme u obzir da smo mi trećeplasirani tim, a da su oni trenutno na drugoj poziciji i to moram da kažem zasluženo. Očekuje nas težak meč, ali ja apsolutno verujem u svoj tim, verujem u svoje igrače", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine gostuju sutra ekipi Partizana u utakmici 25. kola Super lige Srbije.

"Idemo da se nadigravamo sa njima. Nećemo se braniti, pokušaćemo i mi da igramo za gol više", rekao je Lalatović.

On je istakao da njegova ekipa nema razloga za strah i da je već pokazala da ume da igra protiv Partizana.

"Imamo tri vezane pobede protiv njih. U finalu Kupa smo ih pobedili, osvojili trofej, u Novom Sadu su vodili pa smo mi preokrenuli na 3:2, tako da će oni sigurno tražiti neku osvetu da pokažu da su bolji tim od nas", rekao je Lalatović.

Zbog epidemiološke situacije u Srbiji i ovaj meč će biti odigran bez prisustva publike, što je po rečima Lalatovića prava šteta jer smatra da će utakmica protiv Partizana zasigurno biti spektakl.

"Utakmica će svakako biti spektakl i krivo mi je što je korona i što neće biti publike jer tada utakmica dobije na žaru, na borbi, na jednoj vreloj atmosferi kao što je bilo u Nišu. Ja za takve utakmice živim i volim takve utakmice da vodim, one me inspirišu i izvlače maksimum kako iz mene tako i iz mojih igrača", rekao je Lalatović.

Uprava Vojvodine je pokrenula disciplinski postupak protiv Lalatovića.

"Ne znam šta sam uradio da budem kažnjen. Tu informaciju sam dobio od novinara nakon meča sa Napretkom i kad sam čuo bio sam u šoku jer mi niko to nije nagovestio", rekao je Lalatović.

"Ističe mi ugovor za dva meseca i ako se plaše da se ugovor sa mnom ne produži - ne mora. Ja bih ostao samo ako svi to i žele. Nije u redu da se stvara ovakav pritisak meni i mojim igračima pred ovako bitnu utakmicu", dodao je Lalatović.

On je istakao da ništa nije uradio i da je jedina njegova greška što je javno tražio novac za zaposlene u klubu.

"Tada kad sam tražio pare, plate nisu bile na vreme, sad su isplaćene. Znam da to nije na meni da radim, ali ni na jedan način nisam oštetio svoju Vojvodinu. Vojvodinu jako volim, ovde sam pronašao sebe. Mislim da je suludo da se pokreće bilo kakav postupak protiv mene dva meseca pred istek ugovora", rekao je Lalatović.

"Zarad Vojvodine sam mnogo kazni platio, platiću i ovu ako sam pogrešio. Izvinjavam se ako sam upravu kluba na bilo koji način uznemirio i prihvatam da platim kaznu za te ljude za koje sam se borio", dodao je on.

Meč izmedju Partizana i Vojvodine igra se sutra od 16.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track