PIKSI PRAVI ČISTKU! Stojković će otpisati nekoliko fudbalera: Novi selektor nema razumevanja za potez Kolarova?!
Foto: Starsport©

PIKSI PRAVI ČISTKU! Stojković će otpisati nekoliko fudbalera: Novi selektor nema razumevanja za potez Kolarova?!

Fudbal -

Dragan Stojković Piksi, novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rešio je da napravi čistku pred start novih kvalifikacija.

Stojković će skloniti iz nacionalnog tima najmanje petoricu igrača, pišu beogradski mediji.

Kako prenosi Informer, Piksi i njegovi saradnici spisak drže u strogoj tajnosti, ali se može naslutiti da na njemu neće biti dosadašnjeg kapitena Aleksandra Kolarova.

- Piksi nema razumevanja za potez Kolarova, koji je nekoliko sati pred početak utakmice decenije protiv Škotske na "Marakani" saopštio da ne može da igra. On kaže da na takvog igrača nikad ne bi mogao da se osloni, jer bi strahovao da će ga opet "prodati" pred važan meč - kaže Stojkovićev blizak prijatelj za Informer.

Stojković, prema istom izvoru, nije zadovoljan ni ponašanjem Luke Milivojevića, a Adem Ljajić će se oprostiti od reprezentacije, pa su svi izgledi da će podmladiti vezni red gde bi primat trebalo da dobiju igrači koji su standardni u jakim ligama, poput Milinković-Savića, Gudelja, Lukića, Grujića...

Ostaje pitanje i kako će se Piksi izboriti sa problemima u odbrani, gde Srbija odavno nema kvalitetnog desnog beka. Pominju se imena Nikole Maksimovića i Stefana Mitrovića kao igrača koje neće zvati za prve izazove.

Dragan Stojković će 5. marta objaviti spisak igrača za prve tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. "Orlovi" prvu utakmicu za odlazak u Katar 2022. godine igraju 24. marta protiv Republike Irske u Beogradu. Tri dana kasnije stiže i Portugal, a prvi prozor se završava 30. marta gostovanjem u Azerbejdžanu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track