Najnovije vesti

SIN POZNATOG FUDBALSKOG SUDIJE I SNAJPEROVA EKIPA PREBILI MLADIĆA NA STADIONU VOJVODINE: Skinuli ga, pa ga tukli motkom
Foto: AP

PRE MESEC DANA

SIN POZNATOG FUDBALSKOG SUDIJE I SNAJPEROVA EKIPA PREBILI MLADIĆA NA STADIONU VOJVODINE: Skinuli ga, pa ga tukli motkom

Fudbal
17:34h

Još jedna vest koja ukazuje da moguću spregu kriminala i srpskog fudbala se pojavila, a kako prenose mediji ona dolazi sa stadiona Karađorđe u Novom Sadu, Karađorđa, gde je 1. februara brutalno pretučen Nikola Ćulum (22).

On je tom prilikom udaran pesnicama, nogama i drvenim palicama.

Kako navode mediji, svi osumnjičeni se dovode u vezu sa nekadašnjim vođm navijača i članom uprave ovog kluba, Slobodanom Milutinovićem, zvanim Snajper, koji je doskora bio predsednik FK Kabel, a od pre nekoliko meseci je i član uprave Vojvodine.

Ćuluma su osumnjičeni tukli sat vremena, skinuli su mu farmerice i donji deo veša, pa su ga tako nagog udarali drvenim letvama. Kako bi ustajao, tako su ga ponovo udarali dok ne bi pao uz reči da je cinkara i da namešta svoje navijače. On je nekoliko puta gubio svest tokom batinanja.

Ćulumu su u KBC Novi Sad ustanovljene teške telesne povrede u vidu polomljene leve jagodične kosti i levog dela gornje vilice.

Sve se dešavalo u svečanom salonu FK Vojvodina, koji je dat na raspolaganje navijačima.

Ono što je još dodatno interesantno jeste i to da je među osumnjičenima i sin Maja Vujovića, Uroš Vujović (21). Majo Vujović se nedavno penzionisao kao srpski arbitar, a tokom karijere ga je pratio glas jednog od najkontroverznijih srpskih sudija. Posebno je ostao upamćen po 153. večitom derbiju, kada je priznao gol Crvenoj zvezdi, iako je lopta pre toga izašla u aut za pola metra.

Pored sina Maja Vujovića, osumnjičeni su i Nemanja Toprek (23), Aleksandar Šodić (31), i svi oni su trenutno u bekstvu. Pored njih trojice, osumnjičeni su i Boris Godinski (31) i Jovan Senderak (20).

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...