VOJVODINA DOČEKUJE JAVOR NA KARAĐORĐU Pomoćni trener Novosađana: Da se što pre vratimo na treće mesto!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

VOJVODINA DOČEKUJE JAVOR NA KARAĐORĐU Pomoćni trener Novosađana: Da se što pre vratimo na treće mesto!

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je da će njegov tim pokušati da osvoji tri boda u predstojećem meču s Javorom i da se što pre vrati na treće mesto u domaćem prvenstvu.

"Prošle godine smo na 'Karađorđu' odigrali jako tešku utakmicu protiv Javora, kada su nas sa nešto drugačijim sistemom pomalo i iznenadili. Medjutim, nemamo drugog izbora sem da pokušamo da osvojimo tri boda i vratimo se što pre na treće mesto", rekao je Šarac, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Javora, u meču 26. kola Super lige Srbije.

Šarac je dodao da protiv Javora sigurno neće igrati povredjeni Mirko Topić i Miljan Vukadinović, ali da će se u ekipu vratiti Nemanja Čović.

Na konferenciji za medije novinarima se obratio i sportski direktor novosađana Milan Kosanović, koji je rekao da će se o planovima za sledeću sezonu prvo razgovarati sa sadašnjim trenerom Nenadom Lalatovićem.

"Prvi trener sa kojim će se pričati o novoj sezoni i kome će biti ponuđen ugovor je Nenad Lalatović, odnosno njegov stručni štab. Niko iz kluba o tome nije pričao ni sa jednim drugim trenerom u Srbiji", rekao je Kosanović.

"U zavisnosti od zahteva kluba, on će se izjasniti da li želi to da prihvati ili možda ima neku bolju ponudu. U svakom slučaju, ako idemo ka podmladjivanju tima, onda se ne traži rezultat", istakao je Kosanović.

Na tabeli Super lige Vojvodina je četvrta sa 50 bodova, dok je Javor na 13. mestu sa 29 bodova.

Meč u Novom Sadu igra se u nedelju od 15.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track