BIVŠI TRENER ZVEZDE MENJA SREDINU? Veliki izazov pred Vladanom Milojevićem!
Foto: Printskrin/Instagram

arapi pišu

BIVŠI TRENER ZVEZDE MENJA SREDINU? Veliki izazov pred Vladanom Milojevićem!

Fudbal -

Srpski fudbalski stručnjak bi na kraju sezone mogao iz Saudijske Arabije da ode u Ujedinjene Arapske Emirate

Vladan Milojević je na slatkim mukama! Iako mu ne ide baš najbolje u fudbalskom prvenstvu Saudijske Arabije, vrlo lako bi moglo da se desi da na kraju sezone ode u Ujedinjene Arapske Emirate.

Kako piše saudijski "Okaz" Vladan Milojević bi po isteku ugovora sa klubom Al Ahli u junu mogao da pređe u susednu državu i preuzme ekipu Al Ain.

Vladan Milojević je sa svojim Al Ahlijem u rezultatskoj krizi, jer je sa liderske pozicije pao na četvrto mesto i čini se da je san o titulu nerealan, pošto za liderom Al Šababom prilično bodovno zaostaje. Na niz od dva remija protiv Itihada (1:1) i Al Alina (1:1) nadovezala su se tri poraza od Šababa (0:3), Faisalija (1:2) i Damaka (1:3).

Menadžment emiratskog kluba Al Ain beleži rezultate ispod nivoa s obzirom na renome i ulaganja, jer se nalazi tek na šestom mestu tamošnjeg šampionata, sa deset bodova manje od lidera Al Džazire. Čini se da su dani već odbrojani portugalskom treneru Pedru Emanuelu i da bi na njegovo mesto trebalo da dođe Vladan Milojević.

Saudijski mediji idu toliko daleko, da pišu da će zamena za Vladana Milojevića na klupi Al Ahlija biti Sergej Rebrov, nekadašnji ukrajinski fudbaler, trenutno trener mađarskog Ferencvaroša sa kojim je ove sezone igrao Ligu šampiona.

Kurir sport / Okaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track