NEMA ODMORA ZA CRVENU ZVEZDU: Šampion u četvrtak protiv Mačve, u ponedeljak protiv Voždovca
Foto: Starsport©

paklen ritam

NEMA ODMORA ZA CRVENU ZVEZDU: Šampion u četvrtak protiv Mačve, u ponedeljak protiv Voždovca

Fudbal -

Crveno-beli će prekosutra od 19:10 dočekati Šapčane na stadionu ,,Rajko Mitić”, dok će Voždovcu gostovati 15. marta u 16:05.sati

Duel fudbalera Crvene zvezde sa Mačvom biće odigran u terminu Kupa Srbije jer je meč prevashodno odložen zbog prve utakmice šesnaestine finala Lige Evrope sa Milanom u Beogradu.

Termin kupa biće naknadno određen, a Zvezda se u četvrtfinalu sastaje sa IMT-om sa Novog Beograda. Prethodnu utakmicu protiv Mačve šampion je odigrao u jesenjem delu šampionata u okviru 3. kola Superlige Srbije i slavio je u gostima rezultatom 3:0. Za Crvenu zvezdu tada su golove postigli Nikola Krstović, Veljko Nikolić i Miloš Vulić.

Veljko Nikolić
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Crveno-beli neće igrati za vikend, nego će se u ponedeljak sastati sa Voždovcem na njihovom stadionu. Prethodni duel završen je u korist lidera na tabeli. Zvezda je u 8. kolu nanela težak poraz Voždovcu rezultatom 6:0, kada su pogodili Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Milan Pavkov, a dva puta mrežu je tresao Dijego Falćineli.

Crvena zvezda je nepobediva ove sezone u Superligi Srbije i sa 71 osvojenih bodova nalazi se na prvom mestu nacionalnog šampionata. Izabranici Dejana Stankovića su ostvarili 23 pobeda i dva remija, uz gol razliku 66:10. Poslednju utakmicu u šampionatu slavili su protiv Čukaričkog sa 2:0 na stadionu ,,Rajko Mitić”.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Mačva se nalazi na pretposlednjem 19. mestu sa 20 bodova uz gol razliku 18:45. Šapčani su ostvarili šest pobeda, dva puta su remizirali i 17 puta su izgubili. Vožovac stoji bolje na tabeli, na sredini na 11. poziciji sa 33 osvojena boda sa gol razlikom 37:40. Zmajevi su ostvarili devet pobeda, šest puta rezultat je bio nerešen, a poraženi su 11 utakmica.

Kurir sport/www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track