BILI SU NAJLEPŠI PAR, A SADA SU SVE ŠOKIRALI RASKIDOM: Razišao se par čiji je poljubac pred kamerama ušao u istoriju! VIDEO
Foto: Printskrin

KRAJ ROMANSE

BILI SU NAJLEPŠI PAR, A SADA SU SVE ŠOKIRALI RASKIDOM: Razišao se par čiji je poljubac pred kamerama ušao u istoriju! VIDEO

Fudbal -

Njihov poljubac pred kamerama 2010. godine ušao je u istoriju kao jedan od najčuvenijih među slavnim osobama.

Iker Kasiljas je tada sa Španijom osvojio Svetsko prvenstvo, a prvi intervju je dao njoj - Sari Karbonero.

Nešto više od deset godina skladne veze iznenada je prekinuto, što je vest dana u Španiji.

Magazin Lekturas je objavio da Sara i Iker više nisu zajedno. Novinari ovog lista su objavili da slavni golman i prelepa sportska novinarka već nedeljama ne žive zajedno. Karboneru su upitali za komentar, međutim, ona je odbila da bilo šta kaže.

Početkom februara sve je delovalo još uvek skladno. Iker je Sari na svom Instagram profilu čestitao 37. rođendan, a uz nju je bio i nekoliko dana kasnije kada je podvrgnuta operativnom zahvatu u jednoj klinici.

Izgleda je to bila labudova pesma ove veze, pošto se Iker preselio u luksuzni apartman u jednom predelu Madrida, a Sara ostala da živi u porodičnoj kući.

Iker Kasiljas, Sara Karbonero
foto: Profimedia

Sara i Iker su se zvanično venčali 20. marta 2016. godine. Imaju ćerku Martinu rođenu 2014. godine i sina Lukasa koji se rodio nekoliko meseci posle venčanja. Njihov život obeležile su i dve teške životne situacije. Najpre je Kasiljas u maju 2019. godine tokom treninga pretrpeo srčani udar, a samo tri nedelje kasnije Karbonero je saznala da boluje od raka jajnika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track