JOAKIM LEV SE PREDOMISLIO I PRIZNAO GREŠKU: Najavio ostavku ne mesto selektora, pokajao se, pa iznenadio sve i promenio odluku
Foto: AP

povukao reč

JOAKIM LEV SE PREDOMISLIO I PRIZNAO GREŠKU: Najavio ostavku ne mesto selektora, pokajao se, pa iznenadio sve i promenio odluku

Fudbal -

Trofejni nemački trener, selektor "pancera" Joakim Lev objavio je da će se povući posle Evropskog prvenstva u junu.

Ne treba naglašavati koliko je ova vest (ne)prijatno iznenadila nemačju fudbalsku javnost, a samo nekoliko dana kasnije Lev je rešio da se "opere" i ispravi grešku koju je napravio.

Nemci su bili izuzetno ljuti kada je Lev povukao radikalan potez i zatvorio vrata reprezentacije Tomasu Mileru, Matsu Humelsu i Džeromu Boatengu, pa je selektor odlučio da prizna grešku i pokušavi da popravi stvari.

Džerom Boateng
foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Ugledni časopis Kiker pozivajući se na dobro obaveštene izvoe iz Fudbalskog saveza Nemačke, objavio je da će Miler i Humels ponovo biti deo nacionalnog tima, kako bi doneli iskustvo timu koji u prethodne tri godine beleži ozbuljan rezultatski pad.

Loše odigrano Svetsko prvenstvo, nekoliko bolnih poraza u Ligi nacija, jasan su pokazatelj da nešto mora da se menja, pa će Lev povući svoju odluku i vratiti pomenutu dvojicu u tim.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track