SKANDALČINA U PORTU, RONALDA OVAKO NIKO NIJE IZVREĐAO: Osvetili smo se SVINJI, čekam video njegove majke i ostale KREZUBE PORODICE
Foto: Profimedia

BEZUMLJE

SKANDALČINA U PORTU, RONALDA OVAKO NIKO NIJE IZVREĐAO: Osvetili smo se SVINJI, čekam video njegove majke i ostale KREZUBE PORODICE

Fudbal -

Kada su pre dve večeri svi navijači Porta bili u ekstazi jer je njhov tim eliminisao slavni Juventus sa sve omraženim Ronaldom u timu, niko nje mogao da nasluti da će Kristijano biti najbrutalnije izvređan.

I to, ni manje ni više, nego od čoveka koji je fudbalski radnik i obavlja posao zvaničnog spikera na stadionu Porta. Njegovo ime je Fernando Saul, već je imao suspenzije zbog neprimerenih izjava tokom utakmica, koje su preko razglasa čuli svi na stadionu, ali sada je stvarno preterao. Pored Ronalda izvređao je i Juventus i podsetio na finale Kupa pobednika kupova u kom je Porto poražen baš od Stare dame iz Torina.

- Osvetili smo se italijanskim lopovima za poraz u Bazelu 1984. godine. Osvetili smo se toj svinji Ronaldu za sve što je radio na Dragau. Čekam video Dolores (Ronaldova majka, prim. aut.) i ostalih krezubih članova njegove porodice - napisao je Saul.

Kasnije je poslao javno izvinjenje, ali nismo sigurni da će uspeti da se "opere" za tako nizak i brutalan napad na najveću zvezdu portugalskog fudbala.

Dva velikana evropskog fudbala Mančester Junajted i Milan sastaju se večeras (18.55) u prvom meču osmine finala Lige Evrope. I jedni i drugi imali su do skora velike šanse za titulu u svojim šampionatima, ali sada više nije tako. Kvota na keca je 1,62, iks je 3,80, a dvojka 5,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Milan.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track