IGRAO SA ZVEZDOM EVROPU, A SADA SE U 44. GODINI VRAĆA FUDBALU: Nekada prvi strelac Superlige zaigraće u "BETON" LIGI
Foto: Starsport©

KAKAV POVRATAK

IGRAO SA ZVEZDOM EVROPU, A SADA SE U 44. GODINI VRAĆA FUDBALU: Nekada prvi strelac Superlige zaigraće u "BETON" LIGI

Fudbal -

Fudbalski klub Kragujevac u svoje redove doveo je veliko pojačanje.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, kragujevačkog Radničkog i mnogih inostranih klubova, Darko Spalević odlučio je da se aktivira u 44. godini.

Posle dve i po godine pauze zaigraće u najslabije rangranom takmičenju.

"Njemu ne treba posebno predstavljanje. Možda je dovoljno da kažemo – bivši kapiten Radničkog i najbolji strelac Superlige i da svi znaju o kome je reč. Dame i gospodo, jedno je sigurno, u ovoj polusezoni očekujte goleadu. Koliko on voli i poštuje nas, toliko mi volimo i poštujemo njega. Poželite dobrodošlicu Darku Spaleviću u FK Kragujevac”, navodi se u objavi kluba koji se takmiči u Trećoj ligi Kragujevca.

Darko Spalević
foto: Starsport©

Spalević je igrao za Prištinu, Trepču, Bane iz Raške, bugarske timove Lokomotivu i Černo More, Dinamo Mahačkalu, mađarski Zalaegeršeg, kineski Henan i druge, a poslednji put za našeg trećeligaša Zvezdaru.

Prvi strelac Superlige bio je dok je igrao za Radnički, a bio je još dva puta najefikasniji u BiH kao član Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Dres Zvezde je nosio u sezoni 2001/02 i igrao je onaj čuveni meč protiv Bajera iz Leverkuzena u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Upisao je ukupno 11 mečeva za crveno-bele i nije postigao gol.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track