TRENER NOVOG PAZARA PRED MEČ SA INĐIJOM: Pobedom bismo napravili veliki korak ka opstanku!
Foto: FK Novi Pazar

KONFERENCIJA

TRENER NOVOG PAZARA PRED MEČ SA INĐIJOM: Pobedom bismo napravili veliki korak ka opstanku!

Fudbal -

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je danas da bi njegova ekipa u slučaju pobede na gostovanju u Indjiji, u predstojećoj utakmici 27. kola Super lige Srbije, napravila veliki korak ka opstanku u elitnom rangu.

"Indjija je nezasluženo ostala bez nekih bodova. Tim sa igračima poput Nebojše Bastajića, Željka Dimitrova, Brane Ilića ili golmana Marka Jovičića vredi više od trenutne pozicije na tabeli. Utakmica je važna za oba tima. Oni žele da uhvate priključak, a mi bismo pobedom prebrinuli 50 ili 60 odsto briga vezanih za opstanak", rekao je Berber.

On je dodao da će biti promena u sastavu jer su treninzi na niskim temperaturama uticali na zdravstveni bilten, pa su pod znakom pitanja nastupi golmana Marka Drobnjaka, veziste Seada Islamovića i ofanzivnog krilnog igrača Nemanje Dragutinovića.

Novi Pazar je trenutno 13. na tabeli sa 30 bodova, dok je Indjija u zoni ispadanja i zauzima 17. mesto sa 23 boda.

Štoper Pazaraca Jovo Kojić ocenio je da su maksimalno zalaganje i koncentracija tokom svih 90 minuta preduslov za osvajanje bodova u Indjiji.

"Biće to težak meč jer se obe ekipe bore za opstanak. Mi smo u nešto boljoj poziciji, ali želimo da što pre osiguramo opstanak", naveo je Kojić.

Utakmica u Indjiji na programu je u nedelju od 13 časova.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track