OGNJEN VRANJEŠ NE PRESTAJE DA INTRIGIRA JAVNOST: Neću da odem iz Anderlehta, dok im ne uzmem i poslednji evro!
Foto: Profimedia

voli da je u centru pažnje

OGNJEN VRANJEŠ NE PRESTAJE DA INTRIGIRA JAVNOST: Neću da odem iz Anderlehta, dok im ne uzmem i poslednji evro!

Fudbal -

Bivpi fudbalski reprezentativac BiH bez dlake na jeziku o svojoj budućnosti

Ognjen Vranješ obožava da je u centru pažnje javnosti, kako domaće, tako i strane. Njegove poslednje izjave koje je dao u Belgiji, sigurno se neće dopasti čelnicima Anderlehta, kluba sa kojim ima ugovor do leta 2022. godine.

Ognjen Vranješ došao je Anderleht pre dve ipo godine iz grčkog AEK, u transferu koji je bio težak 3.200.000 evra. Potpisao je tada ugovor na četiri sezone, uz godišnju platu od 1.250.000 evra. Međutim, nije se naigrao u Briselu, pa je bio na pozajmici u AEK, a ove sezone je u klubu Šarlroa.

- Gotovo je! Za mene nema budućnosti u Anderlehtu! Kad bih samo mogao da vratim vreme, nikada ne bih potpisao za Anderleht. Biću iskren, plata je glavni razlog što ne idem iz Anderlehta. I glavna prepreka ostalim klubovima koji me žele - rekao je za belgijski Voetbalkrant Ognjen Vranješ i dodao:

- Imao sam ponude prošlog leta, AEK je želeo da me vrati i ove zime, ali plata koju dobijam je mnogo novca za ostale klubove. Zato ću ostati bez obzira koliko mi se situacija u Anderlehtu ne sviđa. Čak i ako me prebace u tim petlića, nemam nameru da odem. Mi iz Bosne smo tvrdoglavi ljudi!

Ognjen Vranješ nedavno je isprozivao i navijače fudbalske reprezentacije BiH za koju je igrao, nazvavši grupu "BH Fanaticos" lažnim patriotama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja