POMOĆNI TRENER TSC: Cilj nam je kao i uvek pobeda!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

POMOĆNI TRENER TSC: Cilj nam je kao i uvek pobeda!

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera TSC-a Krsto Jokić rekao je pred meč Super lige sa Mačvom da je njegovoj ekipi cilj kao i u svakom meču pobeda.

"Posle teške utakmice protiv Radnika i nesrećnog ispadanja na penale u Kupu, očekuje nas utakmica protiv Mačve, koja u svom sastavu ima mnogo mladih igrača, sa kojima je uvek teško igrati jer su željni dokazivanja. Oni su u prethodnim utakmicama pokazali koliko su borbeni i da neće lako odustati od borbe za opstanak u ligi. Naravno, cilj nam je, kao i uvek, pobeda", rekao je Jokić, a preneo je sajt kluba.

Fudbaleri TSC-a dočekuju u ponedeljak ekipu Mačve, u meču 27. kola Super lige Srbije.

TSC je u poslednjem odigranom meču poražen od Radnika iz Surdulice nakon izvodjenja penala, u meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Golman TSC-a Nenad Filipović naglasio je da je celoj ekipi teško pala eliminacija u Kupu, ali je izrazio nadu da će se pobedom nad Mačvom prekinuti loš rezultatski niz.

"Igramo utakmicu protiv ekipe Mačve koja je podigla formu i rezultate na viši nivo. Na nama je da se izdignemo iz rezultatske krize iz poslednjih utakmica i da se vratimo tamo gde smo bili na početku prolećne polusezone, kada smo igrali dobro i beležili dobre rezultate", ocenio je Filipović.

Nenad Lukić, koji igra na poziciji napadača u TSC-u nada se da će njegova ekipa pobediti ekipu Mačve, te da će tom pobedom biti bliža vrhu tabele. ; "Utakmica protiv Mačve je jako važna za nas i moramo da budemo na svom nivou, da pokažemo da je ovo samo kriza rezultata, a ne i igre, i da upišemo nova tri boda koja će nas ponovo podići na lestvici i približiti nas mestu koje svakako zaslužujemo, a to je sam vrh tabele", rekao je Lukić.

Na tabeli Super lige Srbije TSC je osmi sa 38 bodova, a ekipa Mačve je na 19. mestu sa 20 bodova.

Meč se igra u ponedeljak u Senti od 14.00.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track