POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Predrag Ristanović se vratio na klupu Zlatibora!
Foto: privatna arhiva

trenerska vrteška u superligi

POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Predrag Ristanović se vratio na klupu Zlatibora!

Fudbal -

Predrag Ristanović novi je šef stručnog štaba superligaša Zlatibora.

Ovo je odluka kluba koja je donesena posle sporazumnog raskida ugovora sa dosadašnjim trenerom Ristevskim.

Predsednik Zlatibora Veljko Radulović i zvanično je potvrdio ovu vest i posle konsultacija sa članovima uprave kluba doneta je odluka da ekipu do kraja sezone prevodi doskorašnji sportski direktor Predrag Ristanović.

Predrag Ristanović
foto: privatna arhiva

Može se reći da su Veljko Radulović i Predrag Ristanović proverena dobitna kombinacija, pošto su već s uspehom sarađivali na ovim pozicijama. Zajedničkim naporima doveli su klub u Prvu ligu, a onda i u Super ligu, kada je Zlatibor prošle sezone pobedom nad Kolubarom usred Lazarevca iznenađujuće overio prvo mesto i plasman u elitu.

Zlatiboru predstoji grčevita borba za opstanak. Po mnogima samo pobeda u narednaloj utakmici u Užicu protiv Javora, ekipu sa planinske lepotice ostavlja u trci za opstanak.

Igrači su sa oduševljenje primili vest da na klupu ponovo seda Ristanović i za očekivati je da će Zlatibor početi da igra napadački fudbal, kroz taktiku 4-4-2, jer samo tako može doći u situaciju da pobeđuje i pokuša da opstane.

Andrej Bogićević
foto: FK Zlatibor

Zlatibor u svom timu ima plejadu mladih igrača, bonusa, koji se prate i od strane stranih skauta i od trenera drugih ekipa.i FSS, ali u ovoj polusezoni nisu dobijali puno prilike da igraju.

Ističemo golmana Miloša Čupića, vezne igrače Danila Dašića, Uroša Petronijevića i Uroša Miloradovića i napadača Andreja Bogićevića.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track