TRENER BAJERNA UĆUTKAO SALIHAMIDŽIĆA: Flik uradio fenomenalnu stvar
Foto: Profimedia

sukod datira od svetskog prvenstva za klubove

TRENER BAJERNA UĆUTKAO SALIHAMIDŽIĆA: Flik uradio fenomenalnu stvar

Fudbal -

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Hansi Flik priznao je da se prošlog meseca verbalno sukobio sa sportskim direktorom kluba Hasanom Salihamidžićem i povodom ovog incidenta se izvinio nemačkoj i fudbalskoj javnost.

Flik i Salihamidžić su prema pisanju najtiražnijeg nemačkog sportskog lista Bild izgladili odnose, ali je malo ko očekivao da će trener javno pred novinarima priznati grešku.

Trofejni trener je nakon povratka sa Svetskog klupskog prvenstva brutalno reagovao na komentar Salihamidžića rekavši mu da ućuti. Sada se kaje zbog toga evocirajući impulsivni trenutak.

"Nakon Svetskog klupskog prvenstva imali smo četiri slučaja zaraze koronavirusom i bilo je jako napeto. Prvenstveno za mene, ali to ne bi trebalo da bude izgovor. Iz emotivnosti je iscurela rečenica na koju nisam ponosan i zbog koje se kajem. Razgovarali smo i rešili da se cela stvar zaboravi", rekao je Flik na konferenciji za medije pred meč protiv Štutgarta.

Flik i Salihamidžić su u sredu zakopali ratne sekire, kada je Bajern ugostio Lacio u revanšu osmine finala Lige šampiona.

"Beležimo jedne od najboljih rezultata u istoriju kluba, igrači i osoblje zaslužuju da se smire i koncentrišu pred nadolazeće obaveze. Braco i ja smo se rukovali i usaglasili da treba da gledamo napred i zajedno dovedemo stvari na pravi put. Mislim da je u redu izviniti se ako uradiš nešto pogrešno", zaključio je Flik.

Bajern poslednji meč pred reprezentativnu pauzu igra protiv Štutgarta u Minhenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track