SILOVAO ŽENE PO TOALETIMA: Reprezentativac Sijera Leonea optužen na deset godina zatvora
Foto: Printscreen

stigla ga kazna

SILOVAO ŽENE PO TOALETIMA: Reprezentativac Sijera Leonea optužen na deset godina zatvora

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Sijera Leonea i bivši golman Bristol sitija Alhaj Sesaj, osuđen je na 10 godina zatvora zbog silovanja i pokušaja silovanja u toaletima noćnih klubova!

Ovo nije prvi put da je Sesaj uhapšen, jer se nešto slično dogodilo u julu 2019. godine kada je zarobio ženu u toaletu i pokušao da je siluje. Žrtva je tada uspela da se oslobodi i pozove pomoć, što se na kraju završilo hapšenjem golmana na mestu događaja.

Sada je Alhaj pratio žene koje su išle do toaleta, i onda nasilno pokušao da uđe. Međutim, kamere su zabeležile njegov zločin, a zbog toga je takođe morao na sud.

Sesaj je osuđen zbog jednog silovanja, kao i za dva pokušaja silovanja i to nada dve različite žene, rečeno je na suđenju u Bristolu.

Sudija na ovom slučaju rekao je da Alhaj "silovatelj i seksualni grabljivac" i da je svojim postupcima značajno povredio obe žrtve, od kojih je jedna pretrpela i tešku psihološku torturu.

- Želim da odam priznanje njihovoj neverovatnoj hrabrosti i jer su prijavile ova krivična dela koja su počinjena nad njima, kao i zbog davanja presudnih dokaza na sudu i podrške našoj istrazi, što je rezultiralo zatvaranjem ovog opasnog seksualnog prestupnika kog čeka duga robija - rekao je Tobi Hajs, sudija na ovom slučaju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track