PORTUGAL BEZ ODBRANE U BEOGRADU: Može li to Srbija da ISKORISTI?
Foto: Nemanja Nikolić

GLAVOBOLJA ZA santoša

PORTUGAL BEZ ODBRANE U BEOGRADU: Može li to Srbija da ISKORISTI?

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Portugala suočava se sa žestokim problemima uoči starta kavalifiacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Razlog je serija povreda koja ih je zadesila u prethodnih dve nedelje.

Najpre se povredio golman Vulverhemptona Rui Patrisio, prošlog vikenda i defanzivac Porta Pepe, a sada i Rafael Gereiro.

Ofanzivni levi bek Borusije vratiće se u Dortmund pošto nije uspeo da se oporavi od povrede mišića zbog koje je propustio poslednje tri utakmice nemačkog tima.

Borusija se i bunila, što je Gereiro uopšte pozivan u državni tim,

"Rafael Gereiro nije mogao da trenira u poslednje dve nedelje. Zašto je portugalski Savez insistirao na njegovom dolasku nam nije jasno, posebno u doba pandemije" izjavio se Sebastijan Kel ispred kluba

Selektor Portugalaca Fernando Santoš je izjavio da su verovali da će igrač biti spreman za barem drugu ii treću utakmicu.

- Bili smo uvereni da bi Rafael mogao da nam pomogne u drugoj ili trećoj utakmici. Međutim, juče smo razgovarali sa našim lekarima, kao i sa samim igračem, i došli smo do zaključka da je malo verovatno da bi on za ovako kratko vreme mogao da bude optimalno spreman da igra za reprezentaciju.

Fenanda Santoša definitivno boli glava ovih dana od otkaza tri bitna igrača iz odbrane u Beogradu.

Nadamo se da će Srbija to umeti da iskoristi.

Porugalci u sredu igraju protiv Azerbejdžana, a zatim u subotu gostuju Srbiji u Beogradu, dok martovski ciklus završavaju u utorak utakmicom protiv Luksemburga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track