LJUBAVI DOŠAO KRAJ! Davor Šuker i 25 godina mlađa Kristina Bralo raskinuli: Manekenka ne želi da vrati 80.000 evra vredan auto
Foto: Instagram/Profimedia

Krah ljubavne veze

LJUBAVI DOŠAO KRAJ! Davor Šuker i 25 godina mlađa Kristina Bralo raskinuli: Manekenka ne želi da vrati 80.000 evra vredan auto

Fudbal -

Davor Šuker, 53-godišnji predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske, ponovo će Hrvaticama postati jedan od najzanimljivijih neženja.

Šuker je, kako pišu tamošnji mediji, ponovo ostao sam, jer je veza između njega i 25 godina mlađe manekenke i pevačice Kristine Bralo raskinuta.

Krajem prošle godine šuškalo se da je dobitnik zlatne kopačke smuvao atraktivnu 28-godišnju bivšu misicu Hrvatske. Ni pevačica ni bivši fudbaler to nisu želeli da potvrde, ali ni da demantuju.

Međutim, kako su saopštili zajednički prijatelji, njihovoj ljubavi je došao kraj. Šuker je odlučio da na jedno putovanje u Ameriku ode sam, što je bila kap koja je prelila čašu.

No, iako ga je Kristina ostavila, nije smogla snage da mu vrati skupoceni automobil, U pitanju je Mercedes vredan 80.000 evra, a koji ima personalizovanu registraciju koju čine Kristinini inicijali i datum rođenja. Kristina je nedavno snimljena kako vozi auto do solarijuma gde kožu priprema za leto i nastupe.

Šuker je očigledno slab na misice i manekenke. Pre Kristine Bralo, bio je dve godine s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, bivšom teniserkom Ivom Majoli, ali i španskom voditeljkom Anom Obregon koju je i zaprosio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track