MILION EVRA ILI DVA STANA U BEOGRADU NA VODI Ronaldova bačena kapitenska traka završila u srpskim oglasima! HIT! (FOTO)
Foto: Profimedia

URNEBESNO

MILION EVRA ILI DVA STANA U BEOGRADU NA VODI Ronaldova bačena kapitenska traka završila u srpskim oglasima! HIT! (FOTO)

Fudbal -

Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama zbog svog skandaloznog ponašanja u završnici meča protiv Srbije.

Srbija i Portugal su odigrali nerešeno 2:2 u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a gosti su nakon meča kipteli od besa jer im holandski sudija Dani Makeli nije priznao čist gol u 93. minutu utakmice.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/MIGUEL A. LOPES

Ronaldo je savladao Dmitrovića, lopta je prešla gol liniju pre nego što ju je Stefan Mitrović izbacio, međutim, Holanđanin to nije video i nastao je haos na terenu. Ronaldo je vikao na sudije, besneo, dobio žuti karton zbog ponašanja, a onda demonstrativno krenuo ka svlačionici pre poslednjeg zvižduka i bacio kapitensku traku na teren.

Duhoviti navijači Srbije odlučili su da se našale na račun Portugalca, pa su na jednom popularnom portalu objavili oglas na kom se navodno prodaje Kristijanova bačena kapitenska traka.

Naime, nepoznata osoba je postavila fotografiju trake sa cenom od neverovatnih milion evra.

Kristijano Ronaldo
foto: Printskrin

"Na prodaju kapitenska traka Kristijana Ronalda, surovo odbačena posle nepriznatog gola protiv Srbije. Početna cena milion evra, može i zamena za dva stana u Beogradu na vodi", navodi se u oglasu.

Pomenuti oglas je kasnije povučen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track