TADIĆ ŠMEKERSI PROKOMENTARISAO SKANDALOZNO PONAŠANJE RONALDA Evo šta je kapiten Srbije rekao o divljanju slavnog Portugalca!
Foto: @starsport

kapiten o kapitenu

TADIĆ ŠMEKERSI PROKOMENTARISAO SKANDALOZNO PONAŠANJE RONALDA Evo šta je kapiten Srbije rekao o divljanju slavnog Portugalca!

Fudbal -

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić nakon remija sa Portugalom (2:2) otvoreno je prokomentarisao spornu situaciju iz 93. minuta i nesportsko ponašanje kapitena i najveće zvezde Portugala - Kristijana Ronalda.

Ronaldo je u 93. minutu savladao Dmitrovića, ali sudija nije priznao gol jer nije video da je lopta prešla gol liniju pre intervencije Stefana Mitrovića.

Ronaldo je pobesneo zbog te odluke, divljao je po terenu, svađao se sa arbitrima, dobio žuti karton i onda demonstrativno napustio teren i bacio kapitensku traku.

Tadić je iskreno prokomentarisao ovu situaciju i ponašanje zvezde portugalske reprezentacije.

"Nezgodno je bilo, ta situacija i njihova šansa... Ali dobro, sreća prati hrabre, mislim da smo bili hrabri i onda hoće i sreća da te pogleda. Sigurno je bio isfrustriran, to pokazuje i njegov karakter da je stalno gladan golova, da je pobednik", istakao je nakon meča Tadić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track