RAJEVAC ODUŠEVLJEN PIKSIJEVIM PLANOM B: Sjajna reakcija selektora na poluvremenu!
Foto: EPA

analiza meča

RAJEVAC ODUŠEVLJEN PIKSIJEVIM PLANOM B: Sjajna reakcija selektora na poluvremenu!

Fudbal -

Proslavljeni srpski stručnja Milovan Rajevac analizirao je meč naše reprezentacije protiv Portugala u drugom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Rajevac ne krije da se uplašio kada je video sastav i taktiku na startu meča, ali i da ga je oduševila reakcija selektora Stojkovića na poluvremenu.

Podsetimo, Srbija je nakon 45 minuta igre imala dva gola zaostatka (0:2), međutim, Stojković je u pauzi promenio formaciju, napravio sjajne izmene i naš tim je za nešto manje od 15 minuta igre stigao do izjednačenja.

"Priznajem da sam se iznenadio Piksijevom taktikom u duelu sa šampionom Evrope i njegovim izborom igrača, usput i uplašio za ishod, golovi Portugalaca u prilog svemu, no, reakcija srpskog selektora i izmene u pauzi… Sjajno! Radonjić na desnoj strani, čovek više na sredini terena…Druga priča, drugo lice Srbije. Zaslužen bod posle svega kroz šta smo prošli, posle grešaka koje nam se ponavljaju, kad se lopta izgubi blizu centra i uslede kontre ili polukontre, a nema obezbeđenja…Plan A nije prošao, zato je plan B bio ubedljiv", rekao je Rajevac za "Sport klub".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track