A, DA SE NEKO IZVINI HOLANDIJI ZBOG OVE BRUKE? Sudija nije priznao Lalama čist gol protiv Turske! Ali, tamo nema RONALDA DA KMEČI!
Foto: Profimedia

sKANDAL U ISTANBULU

A, DA SE NEKO IZVINI HOLANDIJI ZBOG OVE BRUKE? Sudija nije priznao Lalama čist gol protiv Turske! Ali, tamo nema RONALDA DA KMEČI!

Fudbal -

Kada bi se nama ovoliko izvinjavali za sve greške koje su nam nanete... Potrajalo bi to. E sada, pošto je u pitanju greška koja je oštetila Portugal, a pre svega Kristijana Ronalda, moramo da slušamo svakodnevna izvinjenja!

Ali... Šta ćemo sa ovom situacijom?

U 1. kolu kvalifikacija Holandiji je poništen čist gol protiv Turske! Lopta je prešla gol-liniju, nažalost, arbitri to nisu videli. Ali tu nije bilo cirkusa poput onog koji je Ronaldo izveo u Beogradu, pa samim tim ni tolike priče, fame, izvinjenja... Uostalom, pogledajte tu situaciju na snimku (na 02.00 minutu).

Arbitri obično ne komentarišu svoje odluke, posebno ne u takmičenjima pod ingerencijom FIFA i UEFA. Prava je retkost da se sudije oglase povodom dešavanja na nekim mečevima. Na prste jedne ruke mogu da se izbroje njihova oglašavanja u prethodnoj deceniji.

I gle čuda, među njima je Dani Makeli. Holanđanin se posle meča izvinio Portugalcima, ušao je u svlačionicu i priznao grešku. To je potpuno pošteno s njegove strane i fin gest. Međutim, nejasno je čemu posle toga potreba za novim izvinjenjem, ovoga puta u vidu saopštenja koje je poslao medijima u Portugalu, konkretno, sportskom listu A Bola.

Da li će glavni sudija meča Turska - Holandija da se dan-noć izvinjava Lalama?! Da li se od toga pravi međunarodni skandal? Ili je ovo iz Istanbulu manja greška, jer nema Ronalda na terenu...

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track