OPREZ, OPREZ, OPREZ! Azerbejdžan šokirao Hrvatsku, Norvešku... Na poslednjih 7 mečeva rivali su im dali SAMO JEDAN GOL IZ IGRE!
Foto: Starsport©

uvertira

OPREZ, OPREZ, OPREZ! Azerbejdžan šokirao Hrvatsku, Norvešku... Na poslednjih 7 mečeva rivali su im dali SAMO JEDAN GOL IZ IGRE!

Fudbal -

Selekcija Azerbejdžana pokazala je u prvom kolu koliko može da bude nezgodan rival za svakoga!

Od moćnog Portugala poraženi su a da im niko od igrača Fernanda Santosa nije dao gol! Medvedev je autogolom u 35. minutu rešio meč u Torinu.

Koliko čvrsto igra naš današnji rival, vidi se iz podataka da su četiri meča pre toga odigrali a da nisu primili ni dali gol - 0:0.

Dakle, dobro "parkirati autobus" ispred gola je apsolutni prioritet tima Đanija de Bjazija, a u napadu ako se nešto uradi, uradi.

Zato Draganu Stojkoviću neće biti potrebna neka jaka defanzivna ekipa, pa je moguće da opet počnemo meč sa dva špica. Ovoga puta to bi bili Mitrović i Jović.

Oprez: Šokirali moćnu Hrvatsku!

Pre nešto više od godinu i po Azerbejdžan je šokirao Hrvatsku remijem u šestom kolu kvalifikacija za EP. Tada je u Bakuu bilo 1:1. Da sve bude još čudnije, Azeri su mogli i do pobede, ali zbog minimalnog ofsajda ostali su bez tri boda.

Nekoliko godina ranije pobedili su na domaćem terenu i selekciju Norveške...

Više nego dovoljno razloga za oprez fudbalera Srbije.

7

utakmica Azerbejdžan nije dao gol iz igre (postigli samo jedan iz penala)

3

gola primili Azeri na poslednjih šest mečeva iz igre (jedan autogol, jedan iz penala)

2,5

godine nisu Azerbejdžanci slavili na domaćem terenu (poslednji put dobili F. Ostrva)

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track