HIT! NEMANJA MATIĆ ISPROZIVAO RONALDA I BRUNA FERNANDEŠA! Objava koja će oduševiti sve u Srbiji: As Mančestera URNISAO Portugalce!
Foto: Profimedia

urnebesno

HIT! NEMANJA MATIĆ ISPROZIVAO RONALDA I BRUNA FERNANDEŠA! Objava koja će oduševiti sve u Srbiji: As Mančestera URNISAO Portugalce!

Fudbal -

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić "bocnuo" je najveće zvezde prtugalske reprezentacije, Krstijana Ronalda i Bruna Fernandeša, zbog sporne situacije koja se dogodila na meču između Srbije i Portugala u Beogradu.

Kristijanu Ronaldu u 93. minutu utakmice nije priznat gol, jer sudija nije video da je lopta prešla gol liniju pre sjajne intervencije Stefana Mitrovića. Utakmica je završena rezultatom 2:2, a nakon meča se podigla ogromna prašina zbog greške koja je uticala na sam ishod utakmice.

Portugalci ne prestaju da kukaju, reakcije na spornu situaciju stižu iz svih delova sveta, a društvene mreže su pune memova o spornom detalju, ali i Ronaldu i njegovoj histeričnoj reakciji.

Matić, koji se oprostio od igranja za reprezentaciju, pomno je pratio dešavanja u Beogradu, pa je rešio da malo "pecne" svog saigrača Bruna Fernandeša i bivšeg asa Junajteda Kristijana Ronalda.

Matić je na svom Instagram storiju objavio urnebesnu fotografiju iz svlačionice Junajteda.

Srpski as je ostavio "mali poklon" za svog saigrača Bruna Fernandeša...

Nemanja Matić
foto: Instagram

"Tačno na liniji. Je l sad sve čisto?" upitao je duhoviti Srbin Ronalda i Bruna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track