KOSI TRAVU I SPREMA SE ZA KLUPU NEMAČKE: Bivši trener Partizana prvi kandidat za selektora! Poznat po BURNOM ljubavnom životu
Foto: Profimedia

javnost promenila mišljenje o njemu

KOSI TRAVU I SPREMA SE ZA KLUPU NEMAČKE: Bivši trener Partizana prvi kandidat za selektora! Poznat po BURNOM ljubavnom životu

Fudbal -

Lotar Mateus bivši trener Partizana i legendarni fudbaler jedan je od najboljih igrača Nemačke svih vremena

Međutim Mateus je zbog svog načina života i "ljubimac" medija.

Mateus se pet puta ženio i četiri puta razvodio i vodio prilično buran život posle karijere.

Sa suprugom Anastasijom sada živi uglavnom u Budimpešti, a nedavno se za magazin „51“, zvanično glasilo Bajerna u kojem je proveo najveći deo karijere, fotografisao sa kosačicom, a pored je stajao Uli Henes prvi čovek kluba i još jedna legenda Bajerna.

Njih dvojica su često ratovali, čak mu je Henes jednom prilkom rekao da nema šta da traži u minhenskom klubua, ali je po sopstvenom priznanju brzo zažalio zbog svojih reči.

"Često smo vikali jedan na drugog, ali obojica smo ljudi velikog srca, pa smo se mirili brzo jer smo znali da imamo isti cilj", rekao je Mateus o Henesu.

Sada se situacija okrenula, pa se Mateusovo ime sve češće pominje otkako je dugogodišnji nacionalni trener Joakim Lev objavio da će se povući sa kormila reprezentacije posle Evropskog prvenstva ovog leta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track