ZAŠTO ĆUTI FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE: Otkupite traku i vratite je Kristijanu Ronaldu. I Portugalac bi sigurno pomogao malom Gavrilu!
Foto: Profimedia

ideja

ZAŠTO ĆUTI FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE: Otkupite traku i vratite je Kristijanu Ronaldu. I Portugalac bi sigurno pomogao malom Gavrilu!

Fudbal -

Predivan gest heroja Srbije, vatrogasca Đorđa, koji je pokupio kapitensku traku Kristijana Ronalda i stavio je na aukciju kako bi pomogao lečenje mališana, izbacio je na videlo mnogo rđavih stvari kojima smo okruženi.

Đorđe Vukićević, vatrogasac
foto: Zorana Jevtić

Pravu ujdurmu napravile su izvesne, nemoralne kreature koje su pumpale cenu kapitenske trake bez ideje da istu i otkupe, pa tako makar samo na trenutak ulili lažnu nadu roditeljima Gavrila, kome su sredstva namenjena.

Gavrilo Đurđević
foto: fondacija Budi human

O tim spodobama zapravo ne treba ni trošiti reči, pokazali su koliko su ljudsko dno i koliko o životu ne znaju ama baš ništa.

kuća fudbala, FSS, Fudbalski savez Srbije, Stara Pazova, FSS Stara Pazova
foto: Filip Plavčić

Ono što, pored velikog broja dorbih ljudi koji su spremni i rešeni da pomognu, upada u oči je i ćutanje Fudbalskog saveza Srbije. A zapravo bi bilo sjajno rešenje da Kuća našeg fudbala otkupi Ronaldovu kapitensku traku i vrati je Portugalcu.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Andrej Cukić

Čovek je izgubio živce, uradio to što je uradio, ali prilično smo sigurno da bi, kada bi mu bilo objašnjeno šta se sa trakom desilo, i sam učestvovao u humanoj misiji i priključio se pomoći bolesnom dečaku. Ili bilo kom drugom detetu kome je pomoć preko potrebna.

(Gojko Filipović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track