NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Zvezda u Kruševcu, Partizan dočekuje Metalac, derbi kola na Banovom brdu
Foto: @starsport

SUPERLIGA SRBIJE

NASTAVLJA SE SUPERLIGA: Zvezda u Kruševcu, Partizan dočekuje Metalac, derbi kola na Banovom brdu

Fudbal -

Utakmicama 29. kola, posle reprezentativne pauze, nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Crvena zvezda će gostovati Napretku, dok će Partizan dočekati Metalac.

Danas od 17.00 na programu su prve četiri utakmice 29. kola kada će trećeplasirana Vojvodina dočekati Novi Pazar, TSC će ugostiti ekipu Proletera, niški Radnički će gostovati Mladosti, dok će Voždovac na svom stadionu igrati protiv Mačve.

Derbi meč 29. kola Super lige Srbije igra se danas od 19.05 u Beogradu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Čukarički je trenutno četvrti na tabeli sa 55 bodova, dok je Spartak šesti sa 44.

FK Čukarički
foto: Starsport©

U subotu od 14.55 na programu su tri utakmice: Javor - Bačka, Radnik - Zlatibor i Inđija - Rad.

Dva sata kasnije, kruševački Napredak će ugostiti ekipu Crvene zvezde. Napredak se bori za opstanak u Super ligi i svakako će pokušati da pruži snažan otpor lideru šampionata.

Kruševački tim sa 29 bodova na svom kontu trenutno zauzima 16. mesto na tabeli, dok su crveno-beli prvi sa 80 bodova.

Poslednji meč 29. kola igra se od 19.05 u subotu na stadionu u Humskoj gde će domaći Partizan dočekati Metalac, tim koji im je jesenas "otkinuo" bod.

Crno-beli će pokušati da nastave seriju pobeda i da na pravi način najave "večiti" derbi. Na drugoj strani, Metalac nema obezbedjen opstanak i svakako treba očekivati zanimljivu utakmicu.

Partizan je drugi na tabeli sa 71 bodom, dok je tim iz Gornjeg Milanovca deseti sa 38 osvojenih bodova.

Danas: Voždovac - Mačva (17.00) Mladost - Radnički Niš (17.00) TSC - Proleter (17.00) Vojvodina - Novi Pazar (17.00) Čukarički - Spartak (19.05) Subota: Javor - Bačka (14.55) Radnik - Zlatibor (14.55) Indjija - Rad (14.55) Napredak - Crvena zvezda (17.00) Partizan - Metalac (19.05)

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track