GOL KAO STIMULANS! Mitrović: Nema vremena za plakanje, ima još da se igra
Foto: EPA

NIŠTA NIJE IZGUBLJENO

GOL KAO STIMULANS! Mitrović: Nema vremena za plakanje, ima još da se igra

Fudbal -

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović rekao je da je njegova ekipa tužna ali i ljuta na sebe zbog današnjeg poraza od Aston Vile u Premijer ligi, ali da nema vremena za plakanje jer ima još utakmica da se igra do kraja sezone i ostane u ligi.

"Mi smo vrlo tužni i razočarani i ljuti na sebe. Imali smo dobrih 60 minuta, igrali žestoko, postigli smo gol, a uglavnom ove sezone, kada smo vodili 1:0, posebno na gostovanjima, dobro smo se branili, ali danas smo napravili neke greške i primili dva gola za tri ili četiri minuta, to nismo mi", rekao je Mitrović, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Fulam je u Birmingemu izgubio od Aston Vile sa 1:3. Mitrović je postigao vodeći gol u 61. minutu, a domaći su od 78. do 87. minuta postigli tri gola i pobedili.

Fulam je posle 15. poraza u zoni ispadanja sa 26 bodova i ima tri boda manje ali i utakmicu više od Njukasla, koji je prvi iznad crte.

"Nema vremena za plakanje, ima još sedam utakmica da se igra. Moramo da se oporavimo i nastavimo da radimo, da verujemo. Samo smo na tri boda od mesta na kome želimo da budemo, mislim da smo protiv svake ekipe pokazali da možemo da igramo dobar fudbal, da možemo da pobedimo. Mnogo toga možemo da očekujemo i budemo pozitivni. Ovo nije sjajan rezultat, ali ima da se igra za još mnogo bodova", naveo je on.

Mitrović je u prethodne dve nedelje igrao za reprezentaciju Srbije i postigao pet golova u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a danas je posle dužeg vremena bio starter i strelac za Fulam.

"Kada si strelac uvek želiš da se upišeš na listu. Pokušao sam da ostanem pozitivan, radio sam zaista naporno i verovao u sebe i svoje kvalitete. To je bio loš period, ali uvek sam gledao napred, sve što je bilo, ostalo je iza mene", rekao je Mitrović

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track