TRAJAL DEMANTUJE OPTUŽBE O NAMEŠTALJKI: Mi smo najčistiji klub po svim pitanjima
Foto: FK Trajal

Insinuacije o nameštanju utakmice Trajal – Jagodina (3:0)

TRAJAL DEMANTUJE OPTUŽBE O NAMEŠTALJKI: Mi smo najčistiji klub po svim pitanjima

Fudbal -

Na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare FK Trajal iz Kruševca oštro je demantovao pojedine navode u fudbalskoj javnosti Srbije da je utakmica sa Jagodinom nameštena.

-Oštro demantujemo takve neosnovane optužbe i odgovorno tvrdimo da Trajal ne radi takve stvari i da to nikada nije bilo u višedecenijskoj istoriji Kluba, koji spada u red najorganizovanijih u Prvoj ligi Srbije. Čak mogu reći i da smo najčistiji po svim pitanjima. U ovoj polusezoni redovno izmirujemo sve zarade fudbalerima i premije za osvojena tri boda i mi nemamo razloge da radimo prljave stvari. Pozivamo sve nadležne državne organe i medije da dođu u klub i da se uvere u naše tvrdnje. Naš klub je uvek radio transparentno i tako će biti i ubuduće - izjavio je Vladan Gašić, bivši predsednik FK Trajal i aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

Utakmica između Trajala i Jagodine odigrana je na Gradskom stadionu Mladost u Kruševcu 25. marta u okviru 23. kola Prve lige Srbije a domaćin je pobedio sa 3:0 golovima Aleksandra Trajkovića i Igora Savića (dva).

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track