MORAMO NEŠTO DA OSVOJIMO Pogba: Nedostaju mi trofeji
Foto: Profimedia

iskreno

MORAMO NEŠTO DA OSVOJIMO Pogba: Nedostaju mi trofeji

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da mu nedostaju trofeji i ocenio da je ekipa sve bliže osvajanju jednog od trofeja.

"Mnogo mi nedostaju trofeji i imam utisak da nešto propuštam. Moramo nešto da osvojimo. Samo želim da osvojim trofej, ne volim da igram, a da ne osvojim titulu. Ja ne umem da gubim, uvek ću biti loš u tome, pa svaki put kada igram ja želim trofej. Žarko želimo trofej. Mislim da smo mu sve bliže, mogu reći da smo napredovali", rekao je Pogba za Skaj.

On je rekao da klub ima velike ciljeve koje igrači žele da ostvare.

"To želimo, to će biti veliki korak. Zadovoljan sam, tu smo, blizu smo. Igramo u Ligi Evropa, još imamo za šta da igramo", dodao je francuski fudbaler.

Mančester je poslednji put osvojio trofej 2017. godine kada je trijumfovao u Ligi Evropa. Junajted je u finalu pobedio Ajaks sa 2:0, a Pogba je postigao prvi gol.

Posle 32 kola u Premijer ligi Junajted je drugi na tabeli sa 11 bodova manje, ali i utakmicom manje od vodećeg gradskog rivala Sitija.

"Imamo i ligu, sve dok Siti ne uzme trofej mi ćemo se truditi. Još imamo šansu za neki trofej ove sezone, pa zašto da ne pokušamo", rekao je Pogba.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track