BOTOVI PLAĆENI DA HVALE SUPERLIGU, NAVIJAČI POBESNELI: Rat na društvenim mrežama, jedni podržavaju 12 moćnika, većina ih PROZIVA!
Foto: Printsreen

ludnica

BOTOVI PLAĆENI DA HVALE SUPERLIGU, NAVIJAČI POBESNELI: Rat na društvenim mrežama, jedni podržavaju 12 moćnika, većina ih PROZIVA!

Fudbal -

Usijao se svet zbog odluke 12 bogatih klubova da organizuju takmičenje "samo za sebe", kako bi zaradili što više novca.

I dok velika većina ne može da podnese ovakvo ponašanje giganata, na društvenim mrežama pojavila se grupa takozvanih botova, koji zdušno podržavaju osnivanje Superlige. A da su botovi jasno je jer svi koriste potpuno isti šablon poruka, te unose tek minimalne razlike u svoje objave.

Superliga Evrope
foto: Printscreen

- Superliga je dobra ideja i napraviće revoluciju u fudbalu. Samo klubovi poput Čelsija i Arsenala (Bajerna i PSŽ, Mančester sitija i Totenhema, jedino se klubovi menjaju u objavama) su zabrinuti. Govorim u ime svih kada kažem DA Evropskoj Superligi - stoji u pomenutim objavama.

Usledili su brutalni odgovori onih pravih ljubitelja fudbala, koji su redom častili autore sledećim komentarima: Sramota, pohlepa, novac, RIP fudbalu...

Očigledno je da su iz vrha nove Superlige pokušali da primene već poznat recept sa botovima i objavama, ali su se malo zaigrali i nisu računali na ovakve reakcije, koje odražavaju jasan stav većine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track