CRVENO-BELI AKTIVNI: Zvezda pokrenula akciju "Veliki prijatelj kluba"!
Foto: FK Crvena Zvezda

NE STAJU

CRVENO-BELI AKTIVNI: Zvezda pokrenula akciju "Veliki prijatelj kluba"!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju "Veliki prijatelj kluba" usmerenu uglavnom ka malim i srednjim preduzećima.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, zvezdaša ima u svim branšama pa je odziv bio veliki, a danas je na stadionu Rajko Mitić pet uspešnih firmi potpisalo ugovore sa klubom.

"Naše ambcije su velike i naše druženje sa partnerima podrazumeva da su oni jedni od najuspešnijih u svojim branšama. Verujem da će ovom saradnjom biti ostvarena obostrana korist, kako za naš klub koji teži da ostvari vrhunske rezultate na sportskom planu, tako i za kompanije koje teže da budu najbolje u svojim oblastima rada. Čestitam vam još jednom i želim da ova porodica velikih prijatelja se sve više širi i da nas bude što je više moguće. Nadam se da ćemo od naredne sezone prisustvovati utakmicama. U klubu verujemo da će ova počast uskoro biti završena na radost svih nas", izjavio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Prijatelji kluba dobili su reklame na terenu i dva mesta u VIP galeriji za sve mečeve u sezoni, uključujući i one u međunarodnim takmičenjima, kao i uramljen dres Zvezde sa potpisima svih igrača.

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track