SRAMNO! Španski mediji ponovo udarili na Luku Jovića: Srbin na meti tabloida
Foto: Profimedia

čistka

SRAMNO! Španski mediji ponovo udarili na Luku Jovića: Srbin na meti tabloida

Fudbal -

Real Madrid rešio je da na leto napravi ozbiljnu rekonstrukciju tima.

Kako bi ozbezbedili novac koji bi im omogućio dolazak Kilijana Mbapea i/ili Erlinga Halanda, Florentino Perez je u dogovoru sa Zidanom rešio da napravi veliku "rasprodaju" u letnjem prelaznom roku.

Ugledna španska "Marka" objavila je spisak igrača koje će Real pokušati da proda, a na njemu je i srpski reprezentativac - Luka Jović.

Zidan više ne računa na Srbina i Madriđani su spremni da ga puste za 20 miliona evra, što je čak tri puta manje od cifre koju su izdvojili kada je dolazio u klub.

Real želi da skine sebi sa vrata ogromnu platu koju Srbin ima u Madridu. Marka ističe da Jović godišnje zarađuje oko 10 miliona evra i zbog toga su spremni da ga puste i ispod cene.

Pored srpskog napadača Luke Jovića koji je trenutno na pozajmici u Frankfurtu, Zidan želi da proda i Odriozolu, Iska, Marijana, Marsela, Bejla i Sebaljosa, a štoper Rafael Varan je sam izrazio želju da napusti klub.

Real bi najviše mogao da zaradi upravo na defanzivcu reprezentacije Francuske. Spekuliše se da bi za taj transfer mogli da dobiju oko 70 miliona evra, a nadaju se da će za ostalu sedmoricu dobiti ukupno 180 miliona.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track