Riberiju i Benzemi tri godine  zatvora?

Silovanjeee

Riberiju i Benzemi tri godine zatvora?

Fudbal -
Dvojica Francuza mogu da zaglave iza rešetaka ako se na suđenju dokaže da su angažovali maloletnu prostitutku Zahiju Dehar iz Maroka

Presešće im Zahija...Tandem francuske reprezentacije Frank Riberi i Karim Benzema bili su podvrgnuti policijskom ispitivanju zbog sumnje da su imali seksualne odnose s maloletnom osobom. Ukoliko budu proglašeni krivim, fudbaleri će platiti novčanu kaznu i završiće iza rešetaka najviše tri godine.Lagala ihTužilaštvo je najavilo otvaranje sudskog procesa u kojem će pokušati da dokaže krivicu dvojice fudbalera, iako sama prostitutka, Zahija Dehar, javno priznaje da ih je lagala za godine.Slučaj je pokrenut pre dve godine, posle jedne policijske racije u noćnom klubu na Jelisejskim poljima, gde je privedeno 18 devojaka pod sumnjom da se bave „najstarijim zanatom“. Kasnije je jedna od privedenih, Zahija Dehar, u ispovesti poznatom francuskom magazinu Pari mač objavila da je imala seks s nekoliko poznatih fudbalera, a među njima najpopularniji su bili Riberi i Benzema. Platili 2.200 evraOsim priznanja da je u vreme „druženja“ bila tek 16-godišnja devojčica, Zahija je rekla da su fudbaleri njene usluge plaćali 2.000 evra. Advokatica fudbalera Bajerna Sofi Bote ipak je ubeđena da će se tokom suđenje dokazati nevinost njenog klijenta.- Ona im je govorila da ima 20 godina. Ne postoji nijedan dokaz da su oni znali da je maloletna i nadam se da će se to pokazati na suđenju - rekla je Boteova.

Mala sve popularnijaGospođica Dehar od otvaranja afere uživa ogromnu popularnost, pa je odlučila da stvara drugačiju karijeru od doskorašnje. Sada je poznati foto-model i čitaoci poznatih magazina često je mogu videti na naslovnim stranama. U zavodljivom modnom editorijalu „Holivud“, koji je snimila za italijanski Veniti fer, osim prsate lepotice pojavljuje se i Erik Roberts, kao i nekoliko muškaraca koji je zaluđeno prate.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track