Stojković: Ne marim za zvižduke
Foto: REUTERS

Oguglao

Stojković: Ne marim za zvižduke

Fudbal -
Ne bih dao zvižducima na značaju. Najbitnije je da je smo igrali dobro. Ne bih da ko zna koji put pokrećem tu temu, igra reprezentacije i njen rezultat je najbitniji u ovom momentu", rekao je Stojković

BEOGRAD - Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković rekao je posle remija 0:0 sa Irskom u prijateljskom meču da su zvižduci publike koji su mu upućeni nebitni, već da je važna dobra igra njegove ekipe.

"Ne bih dao zvižducima na značaju. Najbitnije je da je smo igrali dobro, da je sve prošlo kako treba i da se sve završilo bez povreda. Ne bih da ko zna koji put pokrećem tu temu, igra reprezentacije i njen rezultat je najbitniji u ovom momentu", rekao je Stojković posle utakmice na stadionu Crvene zvezde.

Meču je prisustvovalo oko 7.000 gledalaca, a većina je zviždala prilikom svakog Stojkovićevog kontakta sa loptom. Stojković je ocenio da je Srbija odigrala kvalitetno i da ima nade pred utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

"Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, videli koliko trenutno možemo. Dobra igra daje nadu i motiv pred mečeve za bodove", kazao je on. Srbija kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Brazilu počinje 8. septembra kada gostuje Škotskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track