DA LI JE TO MOGUĆE: Srđan Plavšić, uradio ono što se ne radi, prelazi u redove "večitog rivala", šta će mu reći navijači
Foto: Instagram

nekad je igrao za zvezdu

DA LI JE TO MOGUĆE: Srđan Plavšić, uradio ono što se ne radi, prelazi u redove "večitog rivala", šta će mu reći navijači

Fudbal -

Vezni fudbaler koji već nekoliko godina igra u Češkoj odlučio da promeni sredinu

Srđan Plavšić odlučio je da ustalasa duhove u Češkoj.

Ako je verovati pisanju medija iz Praga, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde uradiće nešto što se ne radi tako često, preći će u redove "večitog rivala".

Srđan Plavšić
foto: Saša Pavlić

Ne, nije reč o tome da će bivši fudbaler Crvene zvezde pojačati Partizan. Srđan Plavšić će ovog leta napustiti Spartu u kojoj je proveo prethodne četiri godine i preći u redove najljućeg protivnika Slavije.

Nekadašnjme Atomskom mravu iz Crvene zvezde ugovor sa Spartom ističe 30. juna, a rukovodstvo mu nije ponudilo novu saradnju. To je odmah iskoristila Sparta, koja se lako dogovorila sa brzonogim fudbalerom koji u crveno-beli deo Paraga dolazi na izričit zahtev trenera Jiržija Trpiškovskog.

- Ja sam nemoćan u toj priči, ne mogu ja da Plavšiću ponudim ugovor. Ali, verujem da će Sparta učiniti sve da ga zadrži - rekao je trener Sparte Pavel Vrba praškim medijima u aprilu.

Srđan Plavšić ove sezone odigrao je 34 utakmice za Spartu, postigao pet golova i upisao 13 asistencija. Član praškog kluba postao je u junu 2017. godine kada se u transferu vrednom 1.300.000 evra preselio iz Crvene zvezde u Spartu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track