DEJAN STANKOVIĆ NIJE LJUT, ALI UPOZORAVA: Brine me što su fudbaleri Rada pokazali veću motivaciju od mojih igrača!
Foto: Starsport©

ispustili pobedu

DEJAN STANKOVIĆ NIJE LJUT, ALI UPOZORAVA: Brine me što su fudbaleri Rada pokazali veću motivaciju od mojih igrača!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde nezadovoljan zalaganjem svojih igrača u remiju protiv Rada

Fudbaleri Crvene zvezde su odigrali nerešeno na gostovanju protiv Rada – 2:2, u okviru 35. kola Superlige Srbije. Golove za crveno-bele na današnjem susretu su postigli Milan Pavkov i Filipo Falko, a utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Zvezda, Rad
foto: Starsport

- Dobro smo otvorili današnju utakmicu, odigrali korektno u prvom poluvremenu. Mogli smo dosta golova da postignemo, a kada to ne uradite dok imate šanse, onda možete da dođete u problem. Kontrolisali smo utakmicu, vodili smo 2:0, ali znate kako, dosta je danas na terenu uticao faktor motivacije. Jednostavno, momci su dali sve od sebe, ali je možda rival više želeo ovaj rezulatt od nas – rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Trener crveno-belih poručio je da nema šta da zameri svojim izabranicima, ali i istakao da moraju da budu svesni koliku težinu nosi dres Crvene zvezde.

Zvezda, Rad
foto: Starsport

- Nemam šta da zamerim momcima, odigrali smo nerešeno, idemo dalje. Igrači moraju da budu svesni činjenice čiji dres nose. Mogli smo da realizujemo svoje prilike, ali nismo uspeli u tome i na kraju je ostao nerešen rezultat – zaključio je Dejan Stanković.

Kurir sport/www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track