IZGUBIO SAM GLAS! Strelac prvog gola za Čelsi pun utisaka posle plasmana u finale Lige šampiona (VIDEO)
Foto: Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

IZGUBIO SAM GLAS! Strelac prvog gola za Čelsi pun utisaka posle plasmana u finale Lige šampiona (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Čelsija plasirali su se večeras u finale Lige šampiona, nakon što su u revanš meču pobedili na svom terenu Real Madrid sa 2:0.

Čelsi je poveo u 28. minutu golom Tima Vernera. Posle odlične timske akcije, Kai Haverc je izašao sam ispred kolmana Kurtoe i pogodio prečku, ali je odbitak dočekao Timo Verner i neometan glavom poslao loptu u mrežu.

Konačan rezultat postavio je Mejson Maunt u 85. minutu. Kante je oduzeo loptu i proigrao Pulišića, ovaj sačekao da se ubaci Maunt, uposlio ga na pet metara i engleskom reprezentativcu nije bilo teško da duplira prednost.

Strelac prvog gola Timo Verner rekao je da je u završnici utakmice izgubio glas.

"Mnogo sam vrištao u poslednjih 10 minuta. Izgubio sam glas", rekao je Verner, koji je zamenjen 20 minuta pre kraja utakmice.

"Kada smo počeli da radimo sa ovim trenerom, bili smo deveti, a sada smo sve postigli, na putu smo da budemo među prve četiri ekipe Premijer lige, a možemo da osvojimo Ligu šampiona i FA kup", dodao je nemački fudbaler.

Čelsi
foto: AP

Čelsi će u finalu igrati protiv Mančester sitija, koji je bio bolji od Pari Sen Žermena.

Finale će se igrati u Istanbulu, 29. maja.

Arsenal večeras (21.00) juri minus od 1:2 iz prvog meča protiv Viljareala za plasman u finale Lige Evrope i samim tim šansu za plasman u Ligu šampiona. Kvota na keca je 1,97, dok je kvota na kombinazziju 1&3+ 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal. – Viljareal.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track