PUKLA BOMBA NA BANJICI: Nenad Lalatović preuzima Rad!
Foto: Beta/ Saša Đorđević

dogovoreno

PUKLA BOMBA NA BANJICI: Nenad Lalatović preuzima Rad!

Fudbal -

Poslednji meseci doneli su nam pravu buru u Vojvodini, a izazvao ju je - ko drugi, nego Nenad Lalatović. Ipak, ovog puta s razlogom.

Da mnogo toga ne funkcioniše postalo je jasno kada je Lalatović izašao u javnost i objasnio da igrači i zaposleni ne primaju platu. Od tada se našao između dve vatre, pa je postalo jasno da će uskoro napustiti Vojvodinu, što je nekoliko puta i sam izjavio.

Epilog svega je, očigledno, rastanak sa "starom damom".

Pominjalo se ovih dana da bi mogao da ode u inostranstvo, a kako je sam rekao, za njega je "sve osim Srbije - inostranstvo".

Međutim, po svemu sudeći, ostaće u Srbiji, ali će se preseliti u Beograd. Kako Meridian Sport saznaje, Nenad Lalatović će na leto potpisati ugovor sa Radom!

Podsetimo, Lalatović je do sada vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Čukarički, Radnički i Vojvodinu u dva navrata.

Nije tajna da je sa "lalama" ostvario sjajne rezultate, ali kada se umešaju stvari van terena - oni očigledno nisu dovoljni.

Bilo kako bilo, vreme je da mladi stručnjak još jednom promeni sredinu, ali i dalje ćemo ga gledati u Super ligi Srbije.

Rad se trenutno bori za opstanak u elitnom rangu, ali sudeći po poslednjim rezultatima, pa i remijem protiv Crvene zvezde, sve su bliži opstanku, pa i ne čudi ovakva odluka Lalatovića.

Kurir sport/Meridian

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track