DUŠAN SILNI! SRBIJA JE 18 GODINA ČEKALA OVAKVOG GOLGETERA: Maestralni Vlahović nadmašio našeg proslavljenog napadača!
Foto: Profimedia

nezaustavljiv

DUŠAN SILNI! SRBIJA JE 18 GODINA ČEKALA OVAKVOG GOLGETERA: Maestralni Vlahović nadmašio našeg proslavljenog napadača!

Fudbal -

Srpski napadač Dušan Vlahović ove sezone igra maestralno!

Napadač Fiorentine je ove sezone postigao 21 gol, i nalazi se na deobi drugog mesta najboljih strelaca Serije A, što je neverovatan rezultat za nekog ko je 2000. godište.

Vlahović je u nedelju protiv Lacija postigao dva gola (2:0) i tako postao prvi srpski fudbaler još od Darka Kovačevića koji je postigao 20+ golova u nekoj od najjačih pet liga Evrope.

Darko je u sezoni 2002/2003 u dresu Real Sosijedada postigao 20 golova.

"Ako nastavi ovako, za tri, četiri godine biće među pet najboljih napadača na svetu. Sigurno će biti mnogo važnih ponuda s obzirom na sjajnu sezonu koju vodi. Pred Fjorentinom je izbor hoće li da ga zadrži još godinu dana ili će ga prodati", rekao je nedavno Kovačević koji je oduševljen mladim srpskim napadačem.

Vlahović je postao tek treći stranac u istoriji kluba koji je postigao 20 i više golova, stao je rame uz rame sa legendarnim Batistutom.

Delovalo je u jednom trenutku sezone da će se Juventus i Milan do kraja boriti za titulu, ali je realnost takva da će njihov večerašnji (20.45) meč biti izuzetno važan u borbi za Ligu šampiona - trenutno su izjednačeni po bodovima. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, kao i dvojka, dok je kvota na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track