RIBANJE U SVLAČIONICI CRVENE ZVEZDE NA POLUVREMENU MEČA SA ZLATIBOROM: Milunović otkriva šta je Deki rekao igračima!
Foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

bukvica

RIBANJE U SVLAČIONICI CRVENE ZVEZDE NA POLUVREMENU MEČA SA ZLATIBOROM: Milunović otkriva šta je Deki rekao igračima!

Fudbal -

Defanzivac crveno-belih kaže da je trener imao šta da poruči fudbalerima

Nemanja Milunović otkriva za Kurir šta je trener Dejan Stanković rekao fudbalerima Crvene zvezde u poluvremenu utakmice sa Zlatiborom (6:1).

Crveno-beli su loše odigrali prvih 45 minuta i gubili su rezultatom 0:1, što je bio povod da im trener Stanković održi bukvicu u svlačionici.

Dejan Stanković
foto: Starsport©

Posle utakmice sa Zlatiborom Dejan Stanković je izjavio:

- Neka vam kažu oni šta sam rekao! Ponavljam, da kada nosiš ovaj dres ne možeš da budeš ležeran, jer se onda dešavaju gluposti.

Pitali smo Nemanju Milunovića šta je to Dejan Stanković rekao fudbalerima, da oni u drugom poluvremenu bukvalno raznesu protivnika i postignu šest golova.

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- Iskreno to su neke naše interne stvari, ono što ostaje u svlačionici između nas. Najbitnija stvar je da smo u svemu uvek zajedno. Od početka, i kad je dobro, i kad je loše. E, upravo je to jedna od onih bitnih stvari na koje nam je ukazao trener. Znam da sve interesuje šta nam je Deki rekao. Evo, kazaću vam - da budemo strpljivi i da ginemo jedan za drugoga!

Ono što su prikazali fudbaleri Crvene zvezde u prvom poluvremenu protiv Zlatibora, naišlo je na kritiku navijača. Publike na stadionu "Rajko Mitić" nije bilo zbog pandemije koronavirusa, ali su se zato usijale društvene mreže.

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- Kad znaš da si već osvojio titulu onda ide mali psihološki pad. Desi se pad koncentracije. Psiha je čudo! Iako mi razgovaramo međusobno svaki dan i trudimo se da sve profesionalno odradimo do kraja. Mister (Dejan Stanković op.a.) ima energiju koju prenosi na nas. U svaku utakmicu ulazimo da bismo postavili nove rekorde, jer su nam bitni, želimo da budemo upisani u istoriju kluba.

Nemanja Milunović o samoj utakmici sa Zlatiborom kaže:

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- Odigrali smo dva potpuno različita poluvremena. Ni Zlatiboru, ni nama, utakmica nije ništa konkretno mogla da donese. Oni su momci došli da se dokažu i pokažu, a mi nismo našli put do njihovog gola u prvom delu. Iz jednog trenutka nepažnje primili smo gol. Momak (Stefan Vukić op.a.) pogodio je kao Kvarežma! (smeh) Evrogol! Na poluvremenu smo se konsolidovali i sve je došlo na svoje mesto.

Tokom razgovora o utakmici sa Zlatiborom, Nemanja Milunović nekoliko puta je pomenuo finale Kupa Srbije sa Partizanom 25. maja, na stadionu "Rajko Mitić".

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

- Svesni smo šta nas očekuje tog dana. I zato pad kao protiv Zlatibora sebi više ne smemo dozvoliti. Kao i svakom zvezdašu, tako i meni, jedini cilj je da osvojimo duplu krunu! To bi bio šlag na tortu ove sezone. Nadamo se i verujemo da ćemo to ostvariti! Spremamo se, misli su nam samo na toj utakmici. Lično, u svojoj kolekciji nemam Kup Srbije, nedostaje mi taj trofej. U Belorusiji sam osvojio prvenstvo, Kup i Superkup i zato mi je mnogo stalo da podignem trofej 25. maja.

O Partizanu kaže, ne treba trošiti reči. Rival za svako poštovanje.

- Znamo se, nema tu noviteta između nas. Pratimo njihove utakmice, kao i oni naše. Ulog je veliki. Mislim da ni oni nas, niti mi njih ne možemo da iznenadimo. Bitno je da izađemo koncentrisani na utakmicu i srcem osvojimo trofej koji želimo - zaključio je Nemanja Milunović u razgovoru za Kurir.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track