GAVRILO UJEDINIO MESIJA I RONALDA: Posle Kristijana i Leo poslao potpisan dres za pomoć našem mališanu FOTO
Foto: Fonet/AP, Privatna Arhiva, AP

NISU SAMO VELIKI FUDBALERI, LJUDINE SU

GAVRILO UJEDINIO MESIJA I RONALDA: Posle Kristijana i Leo poslao potpisan dres za pomoć našem mališanu FOTO

Fudbal -

Dve najveće fudbalske zvezde današnjice ujedinile su se u borbi za Gavrilovu pobedu!

Posle asa Juventusa Kristijana Ronalda, i zvezda Barselone Lionel Mesi je poslao potpisan dres za humanitarnu licitaciju kako bi se prikupila sredstva za lečenje osmomesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kompanija Mozzart, u saradnji sa organizacijom Zajedno za život, odmah je stavila još jedan vredan komad opreme na Limundo i iznela početnu ponudu od milion dinara za Barsinu desetku sa posvetom „para Gavrilo“.

mozzart, messi
foto: Promo

Mozzart je zahvaljujući njegovom saigraču iz Barselone Miralemu Pjaniću i fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliju Ramadaniju uspeo da pozove Mesija da se priključi akcijama!

Licitacija za Ronaldov dres traje do 11. maja u 13.05, a posle Mozzartove uvodne ponude stigle su još tri, pa je izvesno da će biti prikupljeno još najmanje 1.300.010 dinara. Gavrilu je potrebno još oko milion evra za najskuplji lek na svetu, pa je u pravi čas stigao i Mesijev dres.

Da nastavi niz humanitarnih akcija i produži nadu za Gavrilovu pobedu…

Ona je rasplamsana posle plemenitog gesta vatrogasca Đorđa Vukićevića, koji je stavio na licitaciju Ronaldovu kapitensku traku, bačenu na atletskoj stazi Marakane posle nepriznatog gola Portugalca na meču protiv Srbije. Kompanija Mozzart kupila je tada kapitensko obeležje prve zvezde evropskog šampiona i uplatila više od 7,5 miliona dinara na Gavrilov račun u fondaciji „Budi human“.

mozzart, messi
foto: Promo

Glavni cilj je bio da se probudi društveno odgovorna svest i kod drugih pojedinaca, firmi, organizacija, a licitacije su se nastavile – Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…

Potom je štafeta humanosti stigla do samog Ronalda, koji je poslao potpisan dres Juventusa, a isto je potom učinio i njegov najveći rival Mesi! Ovoj timskoj igri za malog Gavrilova iz nedelje u nedelju se pridružuju asovi velikog srca.

Gavrilo Đurđević
foto: Budi human

Kako možete pomoći Gavrilu:

* Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

* Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

* Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

* Uplatom na devizni račun: 160600000084402853 IBAN: RS35160600000084402853 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track